ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νοσοκομεία σε χρώμα ροζ!

Καλή Χρονιά

Η GP pharma σας εύχεται Καλές Γιορτές, με υγεία και αγάπη!

Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο με δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις

Ο καρκίνος του δέρματος , που σχετίζεται με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, αποτελεί το 30% των κακοήθων όγκων του οργανισμού, ενώ το μελάνωμα συνιστά τον κακοηθέστερο όγκο όλων των οργάνων.

Αύξηση 50% των αναγκών παγκοσμίως για χημειοθεραπείες έως το 2040

Από το 2018 έως το 2040 ο αριθμός των ασθενών που έχουν ανάγκη χημειοθεραπείας ως αντικαρκινικής θεραπείας πρώτης γραμμής, θα αυξηθεί δραματικά.

Καλό Πάσχα

Η GP pharma σας εύχεται καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΤΟ ‘’ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ’’ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Πολλά πράγματα στο περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, αλλά μέχρι σήμερα είναι δύσκολο να συνδέσει κανείς ένα συγκεκριμένο καρκίνο σε έναν άνθρωπο με μια συγκεκριμένη αιτία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης, οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο παγκρέατος, ειδικά όσοι έχουν αυξημένο βάρος πριν την ηλικία των 50 ετών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος εμφανιζόμενος καρκίνος στις γυναίκες. Σήμερα σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από καρκίνο μαστού 400.000 γυναίκες κάθε χρόνο.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η  Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο Παιδικής Ηλικίας (ICCD), όπως έχει καθιερωθεί από τo Childhood Cancer International (CCI) ήδη από το 2002.

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου ειδικοί από όλο τον κόσμο καλούν σε δράση για την πρώιμη διάγνωση ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η επιβίωση των ασθενών. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

17 Νοέμβρη 30, 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

+30 2310911982

FAX:

+30 2310911982